$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

06. Sanatatea psiho-emotionala a angajatilor tai
Starea de sanatate mentala este cu adevarat o problema reala ce influenteaza indivizii, organizatiile si comunitatea…

06. Sanatatea psiho-emotionala a angajatilor tai
Starea de sanatate mentala este cu adevarat o problema reala ce influenteaza indivizii, organizatiile si comunitatea…


Organizatiile au nevoie sa fie ajutate in a intelege  problemele legate de sanatatea mentala si de felul in care  aceasta afecteaza locul de munca. In plus, liderii de organizati

Organizatiile au nevoie sa fie ajutate in a intelege  problemele legate de sanatatea mentala si de felul in care  aceasta afecteaza locul de munca. In plus, liderii de organizatie trebuie sa se implice in a initia, implementa si conduce programe de sanatate mentala la locul de munca in beneficiul ambelor parti: angajatii si organizatia.

Studiul alaturat arata care este Return of Investment care poate fi cuantificat atunci cand se iau masuri concrete de imbunatatire a sanatatii mentale la locul de munca.

Studiul masoara impactul problemelor de sanatate mentala prin analiza costului total pe 3 dimensiuni: absenteism, prezenteism si compensatii de sanatate.

  • ABSENTEISM: costul este calculat raportand salariul mediu la zilele libere solicitate ca urmare a acestor probleme de sanatate
  • PREZENTEISM: costul a fost calculat ca jumatate din salariul mediu, tinand cont de grupul de referinta, care a fost prezent la munca dar neproductiv jumatate din timp
  • COMPENSATII: este calculat ca o medie a despagubirilor medicale solicitate, ca urmare a problemelor legate de sanatate mentala.

Alege din sectiunea Compass, solutiile noastre  de screening pe Burnout, Anxietate sau Depresie, urmate de solutiile online de consiliere terapeutica.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare