$ USD
 • Dollar (USD)
 • Euro (EUR)

27. Prima mea competitie de alergare!
Te-ai hotarat sa participi la prima ta competitie de alergare si ultima data cand ai alergat a fost in liceu, la ora de sport…

27. Prima mea competitie de alergare!
Te-ai hotarat sa participi la prima ta competitie de alergare si ultima data cand ai alergat a fost in liceu, la ora de sport…


Ce iei cu tine?

 • O înțelegere mai profundă a modului in care functioneaza corpul uman, a limitărilor și a capacitățilo

Ce iei cu tine?

 • O înțelegere mai profundă a modului in care functioneaza corpul uman, a limitărilor și a capacităților acestuia.
 • Evaluari si optiuni de antrenament personalizate
 • Prioritizare tehnici de antrenament specifice, care sa te ajute sa iti duci la indeplinire obiectivul
 • Introducerea de noi rutine in viata ta, in conditii optime, minimizand riscul de accidentare
 • O abordare graduala a antrenamentului si un stres biologic suportabil
 • Educarea corpului fizic si antrenarea emotiilor

 

„Aproape toti prietenii mei alearga! Mai toata lumea participa la cate o competitie de alergare! „A trecut ceva vreme de cand nu am mai facut miscare! E momentul sa ma antrenez serios! Ce poate fi asa greu?”

Sunt ganduri care se transforma in dorinte si mai apoi in actiune. A alerga pare atat de usor la prima vedere si cu foarte putine implicatii.

Insa, atunci cand vrei sa o faci intr-un mod semi-profesionist sau chiar profesionist, lucrurile se schimba. Inainte de a face performanta, ai nevoie sa fii functional, sa intelegi biomecanica corpului in general si limitele, dar si potentialul biologic al propriei tale structuri.

Cum se formeaza energia de care ai nevoie? Cum este metabolismul, cum descompune organismul tau nutrientii pentru a produce energia necesara? Cum arde carbohidratii si grasimile? Este metabolismul tau unul flexibil, are capacitatea de a trece de la un  tip de combustibil la altul, functie de solicitari? Care este ritmul in care alerg acum? Cat de obosit ma simt? Cum antrenez musculatura?

Ceea ce iti propunem, este un program care sa aduca inainte de orice efort, mai multa claritate cu privire la:

 1. Corpul uman: „universul” corpului uman: metabolism, nutritie, energie, musculatura, sistem osos, articulatii, stresul organismului in timpul alergarii, s.a
 2. Evaluarea ta: Ce poti in prezent? De unde plecam si ce obiectiv ai?
 3. Antrenament: Care sunt secventele de antrenament de care ai nevoie, adaptat capacitatilor tale de rezistenta si putere musculara, ce poti antrena si ce poti tu imbunatati, cum poti flexibiliza metabolismul, ce plan de nutritie alegi.

Adauga la acestea, tips& tricks din partea antrenorului tau, un atlet profesionist care a trecut  prin toate aceste transformari ca sportiv si poate sa iti spuna cum a gestionat el toate acestea, dar si cum s-a pregatit mental pentru obiectiv.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare