$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

59. Consiliere online – Anger Management
Stările de furie îți acaparează corpul și mintea? Cum gestionezi aceste emoții, astfel încât să îți păstrezi echilibrul…

59. Consiliere online – Anger Management
Stările de furie îți acaparează corpul și mintea? Cum gestionezi aceste emoții, astfel încât să îți păstrezi echilibrul…


Ce iei cu tine? ✓ Găsești noi modalități de a transforma situațiile dificile în energie mobilizatoare. ✓ Identifici facto

Ce iei cu tine?

✓ Găsești noi modalități de a transforma situațiile dificile în energie mobilizatoare.

✓ Identifici factorii declanșatori și facilitezi eliminarea acestora, astfel încât să îți fie mult mai ușor să-ți menții starea de bine pe termen lung.

✓ Îţi descoperi stările interioare și înveți să gestionezi situațiile stresante ce pot apărea în viața de zi cu zi.

 

Unele situații îți depășesc așteptările, făcându-te de-a dreptul mânios. Simți că nu mai ai niciun control în anumite circumstanțe, acestea provocându-ți stări vizibile de iritare și nervozitate… Primul impuls este acela de a te enerva și de a căuta vinovații?

Furia apare când realitatea nu corespunde așteptărilor tale. În funcţie de contextele relevante pentru tine, te simţi uşor iritat în unele circumstanţe, te enervezi în altele, iar câteva te fac chiar mânios.

Cu toții putem deveni furioși din când în când, dar prea multe momente de furie necontrolată pot cauza probleme serioase.

Cauzele furiei variază de la o persoană la alta, chiar de la o situație la alta, dar aceasta îți afectează corpul, comportamentele și modul în care gândești. Ignorarea ei este de natură să genereze probleme de sănătate, probleme de relaționare, dificultăți în luarea deciziilor, scăderea stimei de sine și, de cele mai multe ori, este o barieră în calea dorinței inițiale: de atingere a scopurilor tale.

Motivul pentru care devii furios într-o asemenea măsură, încât nu mai poți gândi cu claritate, este că partea emoțională a creierului tău preia controlul! De aceea, este necesar să înveți câteva strategii simple, dar eficiente, prin care vei ști cum să: te oprești, gândești și analizezi consecințele, identifici semnele ce preced declanșarea unui episod de furie necontrolată, îți controlezi respirația, îți ajustezi dialogul interior în folosul tău și al situației.

Ia parte la o experiență menită sa crească succesul în interacţiunile cu ceilalți, prin corectarea gândurilor distorsionate și adoptarea unei strategii de relaxare!

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

Citeste mai mult


Compare