$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

20. Atelier de croasante franţuzeşti
Visezi la croasantele franţuzeşti? Vino să trăieşti experienţa laminării şi gustului desăvârşit al croasantelor din…

20. Atelier de croasante franţuzeşti
Visezi la croasantele franţuzeşti? Vino să trăieşti experienţa laminării şi gustului desăvârşit al croasantelor din…


Ce iei cu tine? ✓ O reţetă de croasante testată, care dă rezultate ✓ Vei degusta croasantele făcute la atelier, după acea

Ce iei cu tine?

✓ O reţetă de croasante testată, care dă rezultate

✓ Vei degusta croasantele făcute la atelier, după aceasta retetă

✓ O tehnica de lucru prin care poţi să îţi faci propriile croasante

✓ Surse de unde să-ți procuri ingredientele potrivite pentru aceasta retetă

 

Croasantele, chiar dacă işi au originea in Austria secolului 13, au fost făcute celebre de patiseria franţuzească. „Croissant” vine din franceză si inseamnă ceva care creste. Le asociem micului dejun sau răsfăţului de la ceaşca de cafea. Desi a pornit initial ca fiind un produs de lux, la mijlocul secolului al 19-lea a devenit un produs accesibil tuturor.

Si totusi, aluatul de croasante este ceva pe care il putem invăta, putem deprinde aceasta tehnică? Care este drumul de la un aluat obisnuit către un aluat cu straturi de unt, căruia ii adaugi impachetări succesive după o anumita logică, il rulezi prin tehnica laminării si il glazurezi cu zahar si unt? Pare complicat, nu?

Te invităm să iei parte la un atelier pe înteles,  în care vei putea să experimentezi practic tehnica de laminare, tăierea şi rularea croasantelor franţuzeşti. Noi venim cu tot: ingrediente, ustensile, materie primă și tehnică, iar tu vei experimenta procesul complex al fabricării lor.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare