$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

64. Consiliere online- Bullying-ul, o problemă reală
Sunt părinte, copilul meu a venit de la școală și îmi spune că a fost agresat verbal, emoțional sau chiar fizic… Ce fac în…

64. Consiliere online- Bullying-ul, o problemă reală
Sunt părinte, copilul meu a venit de la școală și îmi spune că a fost agresat verbal, emoțional sau chiar fizic… Ce fac în…


Ce iei cu tine? ✓ Știi cum să recunoști corect o agresiune de tip „bullying”, a cărei „victimă” este copilul tău.

Ce iei cu tine?

✓ Știi cum să recunoști corect o agresiune de tip „bullying”, a cărei „victimă” este copilul tău.

✓ Descoperi pașii pe care trebuie să îi parcurgi, pentru a înțelege în profunzime realitatea lui, și a-i oferi suportul tău necondiționat.

✓ Înțelegi cum să te transformi, în ochii copilului tău, dintr-o autoritate parentală, într-un partener, un confident, pe care acesta îl știe oricând alături de el.

✓ Afli cum să intervii prompt, astfel încât „rana” copilului tău să nu se extindă, afectându-l iremediabil, pe termen lung.

 

În calitate de părinți, suntem uneori puși în situația de a gestiona, pentru noi și copiii noștri, situații cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Prin urmare, nu știm cum ar fi potrivit să intervenim, ce să spunem, care este primul lucru pe care ar trebui să îl facem? Atenția ar trebui să se îndrepte, înainte de toate, către copil sau către sursa agresiunii?

Când te mușcă șarpele, primul lucru este să alergi după acesta să-l omori, sau să pansezi rana, astfel încât veninul să nu se răspândească în corp? Dacă te-ai aflat vreodată în situația în care copilul tău vine acasă și îți spune că este agresat fizic/verbal/emoțional, conjunctural sau constant, atunci ai nevoie de un “toolkit de intervenție”, pentru normalizare.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

Citeste mai mult


Compare