$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

01. Campanie preventie-CardioStress
Stresul și bolile cardiovasculare- Simți că ești, pe zi ce trece, din ce în ce mai stresat? Știi care este tributul pe care…

01. Campanie preventie-CardioStress
Stresul și bolile cardiovasculare- Simți că ești, pe zi ce trece, din ce în ce mai stresat? Știi care este tributul pe care…


Ce iei cu tine? ✓ Îți înțelegi propriul comportament la stres, printr-un set de analize complexe, ce mapează markerii individua

Ce iei cu tine?

✓ Îți înțelegi propriul comportament la stres, printr-un set de analize complexe, ce mapează markerii individuali de stres, pe parcursul unei zile (cortisol salivar).

✓ Înveți să-ți controlezi consumul compulsiv alimentar și să îți însușești opțiuni alimentare de o foarte bună calitate nutrițională, ce contribuie la diminuarea stresului.

✓ Intri în contact cu noi terapii de gestionare a stresului, de la modul în care te raportezi la stresori, până la felul în care îi gestionezi, atunci când aceștia te-au preluat deja abuziv.

 

Stresul face parte din viața omului modern. Suntem înconjurați, la tot pasul, de situații stresante, cărora încercam, zi de zi, să le facem față. De cele mai multe ori ne “luptăm” cu orice provocare care apare, ne forțăm limitele și solicităm și mai mult organismul să îi reziste. Nici o clipă nu ne gândim că acest stres zilnic ne afectează sănătatea și, din păcate, nu acționăm în nici un fel pentru a ne ajuta organismul să facă față acestor provocări zilnice.

Fiecare dintre noi are un tipar comportamental unic la stres. Spre deosebire de omul preistoric, care mânca pentru supraviețuire, găsim orice motiv pentru a ne supraalimenta, iar stresul este probabil cel mai des întâlnit dintre acestea! Starea psihică, dieta alimentară și bolile cardiovasculare alcătuiesc un trio nefericit… Cum le reglezi și le aduci pe primele două în echilibru, pentru a o evita pe cea de-a treia?

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare