$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

24. Consiliere online-Copilul tău și orientarea în carieră
Cum îți poți ajuta copilul să aleagă cea mai potrivită carieră pentru el? Cum decideți conștient, în prezent, pentru viitor…

24. Consiliere online-Copilul tău și orientarea în carieră
Cum îți poți ajuta copilul să aleagă cea mai potrivită carieră pentru el? Cum decideți conștient, în prezent, pentru viitor…


Ce iei cu tine? ✓ Primiți argumente solide pentru stabilirea viitoarei cariere. ✓ Începeți să vă construiți, asumat, un p

Ce iei cu tine?

✓ Primiți argumente solide pentru stabilirea viitoarei cariere.

✓ Începeți să vă construiți, asumat, un plan individual de lucru pentru alegerea carierei potrivite, făcând conștient pași semnificativi către aceasta.

✓ Descoperiți potențialul și modul în care copilului tău îi place de obicei să facă lucrurile.

✓ Înțelegeți cât de bine, repede și eficient acesta găsește soluții în diverse situații.

 

În prezent, când copiii și părinții discută despre momentul hotărâtor al alegerilor personale pentru viitoarea profesie, despre pașii pe care îi fac pentru a ajunge la o soluție mulțumitoare și relevantă, răspunsurile pe care le au la îndemână sunt relativ limitate, ca de altfel și alternativele existente în piață. Deciziile se iau mai degrabă emoțional, ținând cont de influențele de proximitate, de contextul socio-familial, și mai puțin de potențialul, preferințele de personalitate ale copilului sau de înclinațiile naturale ale acestuia.

Îți dorești ca viitorul copilului tău să nu fie la voia hazardului și să alegeți împreună conștient, pentru viitorul său? Cum? Printr-o soluție științifică, consacrată la nivel mondial, ce implică 3 teste psihologice și o ședință de consiliere, bazată pe rezultatele integrate ale acestora.

Veți parcurge, așadar, două etape:

  1. Autocunoașterea: Testare online cu cele trei teste: Inteligență, Personalitate și Interese. Acestea te ajută să afli lucruri noi, inedite, într-un mod complet, 360°, adăugând celor evidente, altele mai puțin cunoscute, care conturează Identitatea ta.
  2. Interpretarea rezultatelor: pentru înțelegerea informației livrate în cele trei rapoarte, aveți nevoie de o călăuză. Aici intervine activitatea de consiliere, care are rolul de a “traduce” informația, pe înțelesul copilului și al părinților.

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare