$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

66. Consiliere online- Cum gestionezi inechitățile?
În jurul tău vezi din ce în ce mai multă nedreptate. Ce poți face, cum poți funcționa normal, fără să te lași afectat de acest…

66. Consiliere online- Cum gestionezi inechitățile?
În jurul tău vezi din ce în ce mai multă nedreptate. Ce poți face, cum poți funcționa normal, fără să te lași afectat de acest…


Ce iei cu tine? ✓ Obiectiv vs. Subiectiv: înveți să analizezi „la rece” și să etichetezi corect nedreptatea. ✓ Știi c

Ce iei cu tine?

✓ Obiectiv vs. Subiectiv: înveți să analizezi „la rece” și să etichetezi corect nedreptatea.

✓ Știi când este cazul să iei măsuri, dar și când trebuie să ignori inechitatea.

✓ Înveți să-ți dozezi emoțiile și să revii din sfera emoțională în cea rațională, cântărind care este cea mai bună decizie pentru tine, în acest moment.

✓ Înțelegi că sentimentul de nedreptate este o constantă în viață și înveți să lucrezi în acest mindset.

✓ Descoperi pașii de urmat de fiecare dată când ai de-a face cu o inechitate care te impactează direct.

 

Ești parte a unui colectiv, mai mare sau mai mic. Cu unii dintre colegi ai sarcini asemănătoare, cu alții diferite. Social/profesional, societatea sau organizația se bazează pe ierarhie. De cele mai multe ori, ierarhia este și forul evaluator, cel care cuantifică și dă o valoare matematică rezultatelor muncii sau comportamentului tău. Ce faci în situația în care universul tău interior sesizează, într-un mod evident subiectiv, o nedreptate, inechitate, care, din punctul tău de vedere, te afectează ca imagine, ca poziție socială sau financiar? Care sunt uneltele pe care le poți utiliza pentru a încadra corect această nedreptate, pentru a putea funcționa mai departe în acest angrenaj, într-un mod colaborativ?

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare