$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

12. Cum îmi îngrijesc pielea?
Despre industria de beauty, prin lentila unui medic dermatolog. Care sunt pașii pe care ar trebui să îi parcurgi, în funcție…

12. Cum îmi îngrijesc pielea?
Despre industria de beauty, prin lentila unui medic dermatolog. Care sunt pașii pe care ar trebui să îi parcurgi, în funcție…


Ce iei cu tine? ✓ Primești un sfat personalizat despre cum poți acționa pe situațiile specifice, în urma diagnozei individuale

Ce iei cu tine?

✓ Primești un sfat personalizat despre cum poți acționa pe situațiile specifice, în urma diagnozei individuale (prin testarea, cu un analizor cutanat, a nivelului de hidratare și a gradului de seboree.

✓ Înveți să fii mulțumit de felul în care arată pielea ta, să o înțelegi și să o îngrijești, în funcție de caracteristicile ei.

✓ Vei avea o listă de recomandări pentru produse compatibile cu tipul tău de piele, pe care le poți folosi în perioada următoare.

 

Cu toții ne dorim, și în special doamnele, să îmbătrânim frumos. Pentru noi și pentru a le putea oferi un model copiilor noștri. Doar că nu știm întotdeauna care este cel mai potrivit produs și, în loc ca acesta să ne ajute, este posibil să dăuneze sănătății pielii!

Aspectul estetic al pielii ar trebui să fie o preocupare pentru fiecare, în mai mică sau mai mare măsură. Pentru a alege o îngrijire adecvată trebuie, în primul rând, să cunoaștem tipul de piele, ulterior să învățăm pașii corecți de îngrijire și, mai ales, să înțelegem resorturile logice pentru care alegem anumite produse.

Așadar, dacă vrei să știi mai multe despre cum îți poți îngriji zilnic pielea, prin protocoale adaptate ție, ești în locul potrivit!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare