$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

60. Consiliere online- Dincolo de traumă
Ce te poate ajuta să depăşești o situaţie dificilă? Cum să-ți păstrezi echilibrul, în momentele de cumpănă…

60. Consiliere online- Dincolo de traumă
Ce te poate ajuta să depăşești o situaţie dificilă? Cum să-ți păstrezi echilibrul, în momentele de cumpănă…


Ce iei cu tine? ✓ Identifici corect şi înveţi să gestionezi eficient emoţiile negative puternice. ✓ Afli ce atitudini este

Ce iei cu tine?

✓ Identifici corect şi înveţi să gestionezi eficient emoţiile negative puternice.

✓ Afli ce atitudini este necesar să adopți, pentru a te putea susține emoțional.

✓ Înţelegi mecanismul prin care se pot produce modificări ale stilului de gândire, pentru a  reacționa pozitiv în fața situațiilor stresante.

 

Îţi doreşti să te închizi într-un balon şi să eviţi orice contact cu lumea exterioară, măcar pentru o perioadă? Simţi că nu eşti pregătit/ă să înfrunţi reacţiile celor din jur? Ţi-e teamă să confrunţi societatea plină de prejudecăţi?

Cu toții experimentăm situații mai mult sau mai puțin neplăcute, în viața de zi cu zi. Dacă acum treci printr-o perioadă mai dificilă și ai nevoie să-ți regăsești echilibrul, te invităm să încerci să vezi situația respectivă dintr-un alt unghi și să găsești soluția potrivită pentru tine.

De cele mai multe ori, dorința pentru o viață mai bună nu este suficientă pentru a putea face o schimbare.

Atunci când treci printr-o traumă, nu situaţia în sine, obiectivă, o defineşte, ci ceea ce simţi tu în legătură cu aceasta, reacţia ta subiectivă.

Este esențial să conştientizezi că reacţiile tale sunt normale în faţa unei situaţii anormale. Nu încerca să îţi negi emoţiile, permite-ţi să simţi durerea sau orice altă emoţie şi oferă-ţi timpul necesar pentru a accepta ceea ce ţi s-a întâmplat.

În tot acest proces, ai răbdare cu tine şi aminteşte-ți că este nevoie de timp pentru a depăşi o traumă. Părăsind statutul de victimă, vei deveni o persoană matură și stăpână pe universul său!

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

 

Citeste mai mult


Compare