$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

29. Consiliere online-Eu și motivațiile mele
Ce te motivează natural și care sunt direcțiile în care poți dezvolta cel mai ușor noi abilități, fără stimuli externi? Care…

29. Consiliere online-Eu și motivațiile mele
Ce te motivează natural și care sunt direcțiile în care poți dezvolta cel mai ușor noi abilități, fără stimuli externi? Care…


Ce iei cu tine? ✓ Afli care care sunt top motivații pentru tine care, odată practicate, îți aduc energie și dau sens acțiunilo

Ce iei cu tine?

✓ Afli care care sunt top motivații pentru tine care, odată practicate, îți aduc energie și dau sens acțiunilor tale.

✓ Știi cum arată contextele în care te implici natural și cum acest lucru este pentru tine: energizant, recompensator și cu însemnătate, aducător de emoții pozitive și combustibil pentru propria implicare.

✓ Înțelegi care dintre valorile tale motivatoare nu sunt acum acoperite de sarcinile curente, și ar putea fi valorificate prin implicarea ta în alte proiecte, pe ambele dimensiuni (acasă și la serviciu).

✓ Înveți să „monitorizezi” formele de exprimare a acestor valori prin comportamente sau dialog interior.

✓ Știi unde să îți orientezi atenția pentru acumularea de noi cunoștințe.

 

* Experiență de autodescoperire prin intermediul celui mai puternic instrument psihologic de identificare a valorilor individuale: Life Journey Map™.

Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care te motivează, în viața personală sau în mediul profesional? Ai făcut vreodată un „inventar” al factorilor tăi motivatori? Ce ai avea de câștigat, dacă ai face-o?

Valorile tale motivatoare, recompensante și satisfăcătoare, sunt cele care te fac să mergi înainte,  motivul pentru care te dai jos din pat în fiecare dimineață, iar punerea lor în practică este un proces de menținere și auto-susținere.

Ia parte la o experiență esențială de cunoaștere și înțelegere a modului în care aceste valori te amprentează! Vei putea descoperi cheia către a nu mai fi demotivat/nefericit, activând în permanență într-o zonă dominată de emoții negative!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare