$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

57. Consiliere online- „Fitness” Mental
Cum te pregătești mental pentru un eveniment în care vrei să reușești? Cum te poziționezi în fața stresului pe care îl…

57. Consiliere online- „Fitness” Mental
Cum te pregătești mental pentru un eveniment în care vrei să reușești? Cum te poziționezi în fața stresului pe care îl…


Ce iei cu tine? ✓ Clarifici modul în care vrei să arate succesul în oricare dintre planurile tale. ✓ Identifici acele elemen

Ce iei cu tine?

✓ Clarifici modul în care vrei să arate succesul în oricare dintre planurile tale.

✓ Identifici acele elemente care te bruiază, în drumul tău catre reușită.

✓ Extragi cele mai potrivite tehnici de a “ține în frâu” efectele asociate stresului.

 

Emoțiile te acaparează, te simți copleșit de fiecare dată când urmează un moment important: spre exemplu, vei susține o prezentare în fața unui public! Tremuratul mâinilor, respirația îngreunată sau lipsa cuvintelor potrivite fac parte dintre simptomele identificate deseori înaintea unui eveniment cu semnificație pentru tine.

Din păcate, mulți dintre noi nu sunt conștienți de efectul pozitiv pe care-l poate avea asupra vieții noastre repetarea, în mod regulat, a câtorva afirmații pozitive. Nu este ceva foarte dificil și nici nu ai nevoie de abilități extraordinare.

Dacă îți dorești să ai succes cu unul dintre proiectele tale, primul pas este să începi cu finalul în minte, să îți imaginezi momentul de succes, pentru a avea o probabilitate mai mare de reușită.

Fii parte la un context de explorare a celor mai potrivite metode de a face față, cu succes, proiectelor tale și/sau pentru a elimina stările și emoțiile negative, ce precedă orice eveniment important!

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare