$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

50. Consiliere online- Ghid pentru emoțiile copilului tău
Despre modul în care calitatea emoțiilor copiilor depinde de conștientizarea, etichetarea și gestionarea corectă a emoțiilor…

50. Consiliere online- Ghid pentru emoțiile copilului tău
Despre modul în care calitatea emoțiilor copiilor depinde de conștientizarea, etichetarea și gestionarea corectă a emoțiilor…


Ce iei cu tine? ✓ Ai mai multa claritate în legătură cu emoțiile tale și ale copilului tău: vei dobândi o hartă a acestor em

Ce iei cu tine?

✓ Ai mai multa claritate în legătură cu emoțiile tale și ale copilului tău: vei dobândi o hartă a acestor emoții.

✓ Înțelegi o parte din “muzica ta înfricoșătoare”, adică ceea ce te împiedică pe tine să reacționezi sau să fii indiferent.

✓ Îți cultivi atenția și compasiunea față de copilul tău real, dar și față de copilul tău interior.

✓ Construim împreună un toolkit de acțiuni specifice, despre cum poți fi alături de copilul tău în momente emoționale, care te pun în dificultate.

 

Părinții și copiii, un carusel de emoții intense! Fie că este vorba de noi, dar mai ales de copiii noștri, observăm unele dintre aceste emoții, dar suntem obișnuiți cu ele, pe altele le ignorăm, pentru că ne este greu să le vedem sau să le etichetăm. Copilul meu, o personalitate în dezvoltare este, uneori, copleșit de emoții intense! Pot să fiu alături de el? Cum îmi pot gestiona eu propriile emoții?

Viața de adulți, cu multe task-uri, griji, provocări, agitație și presiune, se derulează cu o viteză care ne face deseori să mergem înainte „la pachet” cu multe dintre emoțiile pe care le simțim. Emoții asupra cărora zăbovim puțin sau deloc. Înțelegerea propriilor emoții aduce mai puțină ambiguitate în viața de zi cu zi, în a înțelege reacții din trecut și a face posibile ajustări în viitor.

Putem privi emoțiile la fel ca pe bugetul zilnic de cheltuieli! Câte emoții am “cheltuit” săptămâna aceasta, în ce situații? Ce am achiziționat, cheltuind acele emoții? M-au încărcat sau m-au descărcat de energie? Când reușesc să fac acest lucru pentru mine, pot să fiu un ghid bun pentru copilul meu. El are nevoie de mine, de disponibilitatea mea de a-i fi alături, tocmai atunci când se simte copleșit de ceea ce i se întâmplă, în interior sau în mediul exterior.

Vom afla împreună cum putem să-i înțelegem mai bine pe copii în astfel de momente, cum să le oferim siguranță și stabilitate. Vom pleca însă de la resursele personale, de la ce ne ajută și ce ne împiedică pe noi, părinții, să ținem emoțiile noastre și ale copiilor noștri într-un parcurs firesc, care să ne sprijine în procesul de cooperare.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

 

Citeste mai mult


Compare