$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

58. Consiliere online- În armonie cu trecutul
Cum să depășesti o situație din trecut pe care o resimți în prezent (conflictul cu o altă persoană, un divorț, propriile…

58. Consiliere online- În armonie cu trecutul
Cum să depășesti o situație din trecut pe care o resimți în prezent (conflictul cu o altă persoană, un divorț, propriile…


Ce iei cu tine? ✓ Drenezi emoțiile adunate în corp, astfel încât să îți eliberezi mintea de povara lor. ✓ Asimilezi comp

Ce iei cu tine?

✓ Drenezi emoțiile adunate în corp, astfel încât să îți eliberezi mintea de povara lor.

✓ Asimilezi complet dinamica psihicului tău și ai o perspectivă nouă asupra scopurilor vieții.

✓ Conștientizezi punctele vulnerabile, dar și atuurile personale, pentru a putea media flexibil între nevoi interne și externe, adesea contradictorii.

 

Încă mai ești urmărit/ă de una sau mai multe situații dureroase, care reapar uneori? Când te gândești la trecut, la viața ta, mai degrabă îți vin in minte amintiri neplăcute?

Un bagaj emoțional negativ din trecut nu este tocmai cel mai bun sfătuitor pe care să îl iei în seamă când intenționezi să reușești ceva pozitiv în viață – e o conversație ce duce numai la rele. Dacă te afectează trecutul, dacă ai rămas marcat de ceva și nu treci peste acea problemă, întâmplare sau nereușită, vei avea de suferit, atât în prezent, cât și pe viitor.

Cu toții am trecut prin experiențe mai mult sau mai puțin dureroase. Dacă simți că nu poți depăși unele momente din trecut și nu știi încotro se îndreaptă viața ta, fii parte la un context de „auto-reparare”, de vindecare a traumelor suferite.

Vei reuși să te împaci cu trecutul, dacă vrei să ai parte de cel mai frumos viitor posibil. Având cele mai puternice insight-uri despre trecut, îl vei putea, în sfârșit, depăși, și vei avea acces la viitorul pe care ți-l dorești.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare