$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

62. Consiliere online- În căutarea somnului pierdut
Somnul odihnitor a devenit un “vis” greu de realizat? Cum reușești să ai un somn de calitate, pentru a-ți recăpăta energia…

62. Consiliere online- În căutarea somnului pierdut
Somnul odihnitor a devenit un “vis” greu de realizat? Cum reușești să ai un somn de calitate, pentru a-ți recăpăta energia…


Ce iei cu tine? ✓ Afli cum te poţi detaşa de grijile de acasă sau de la locul de muncă, pentru a te bucura de relaxare în timpu

Ce iei cu tine?

✓ Afli cum te poţi detaşa de grijile de acasă sau de la locul de muncă, pentru a te bucura de relaxare în timpul liber.

✓ Înveţi cum să îţi dozezi eficient nivelul de energie, pe parcursul întregii zile.

✓ Identifici metode de autosugestie şi autohipnoză, pentru un somn de calitate.

 

Ți se întâmplă să nu adormi ușor și să ai multe griji când pui capul pe pernă? Sau poate stai de multe ori cu ochii în tavan, așteptând să vină somnul? Acasă te deranjează multe lucruri, resimți ușor iritabilitate, nervozitate, anxietate?

Într-o lume în care aproape toți avem atât de multe lucruri de îndeplinit, iar pentru fiecare dintre acestea trebuie să alocăm timp, cel mai adesea ne sacrificăm somnul. Oamenii obosiți tind să fie mai puțin productivi la locul de muncă, prezintă un risc mai mare de a provoca accidente rutiere, dar și pentru dezvoltarea depresiei.

În timp ce 68% dintre angajaţii din România dorm mai puţin de 7-8 ore în fiecare noapte, te invităm să depăşeşti obstacolele din calea insomniei tale şi să îţi creezi propriile metode, care te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti calitatea somnului şi să te regenerezi fizic şi psihic.

Vei avea ocazia sa analizezi cu atenţie şi să descoperi ce anume te împiedică să te deconectezi de la problemele de la serviciu şi să te bucuri de un somn odihnitor, care să îţi încarce bateriile pentru întreaga zi!

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare