$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

55. Consiliere online – În luptă cu stresul
Care sunt resursele pe care le folosești pentru a gestiona stresul? Cum să te poziţionezi în relaţia cu acesta…

55. Consiliere online – În luptă cu stresul
Care sunt resursele pe care le folosești pentru a gestiona stresul? Cum să te poziţionezi în relaţia cu acesta…


Ce iei cu tine? ✓ Găsești noi modalități de a transforma stresul în energie mobilizatoare. ✓ Ajustezi dezechilibrele, astf

Ce iei cu tine?

✓ Găsești noi modalități de a transforma stresul în energie mobilizatoare.

✓ Ajustezi dezechilibrele, astfel încât să îți menții starea de bine pe termen lung.

✓ Etichetezi corect stările interioare, pentru a le putea aborda ulterior.

 

Te regăsești în vreuna dintre următoarele situații? Lipsă de energie mentală și/sau fizică, probleme de sănătate fizică cauzate de stres (palpitaţii, apetit alimentar scăzut sau crescut, spasme musculare, migrene, transpiraţie excesivă, oboseală cronică), blocaje la nivel de gânduri sau deficit de atenţie atunci când e cazul să iei decizii? Pe fond nervos, te simţi uşor iritabil, fără răbdare, instabil emoţional? În timpul liber, simţi că ţi-a scăzut interesul faţă de pasiunile sau hobby-urile tale, faţă de prieteni?

În România, conform studiului „Stres Naţional 2018”, realizat de Dynamic HR, 99,7% dintre angajați sunt stresaţi, 75% ţipă la alţii, 90% se supără pe orice nimic.

În acest context, stresul îşi pune amprenta pe propriile decizii şi acţiuni. Astfel, ajungem să funcţionăm pe pilot automat, neavând capacitatea de a găsi soluţii noi, de a avea răbdare să ascultăm alţi oameni, să empatizăm cu ei, ca apoi să luăm cele mai bune decizii; dimpotrivă, sunt stimulate relaţiile conflictuale, ne-benefice.

Te sprijinim să găsești principalele surse de stres și propriile abilități de a trece peste situațiile stresante, astfel încât să crești reziliența și starea ta de bine.

Identificarea situaţiilor dificile din viaţa ta, atunci când eşti acaparat de stres, te va ajuta, ulterior, să recunoşti momentul în care situaţia respectivă se repetă şi să găsești cu ușurință soluţii creative pentru depășirea ei.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare