$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

68. Consiliere online- Life≠work
Cum ajung problemele din viața profesională să influențeze ceea ce se întâmplă acasă? Ce poți face încât să eviți…

68. Consiliere online- Life≠work
Cum ajung problemele din viața profesională să influențeze ceea ce se întâmplă acasă? Ce poți face încât să eviți…


Ce iei cu tine? ✓ Înțelegi care sunt efectele „upload-ului” de negativism cu care vii de afară, în relația cu cei dragi.

Ce iei cu tine?

✓ Înțelegi care sunt efectele „upload-ului” de negativism cu care vii de afară, în relația cu cei dragi.

✓ Înveți cum să separi cele două „lumi” din viața ta: acasă și la job.

✓ Te „maturizezi” emoțional, asumându-ți faptul că ești unicul proprietar al responsabilităților și taskurilor tale profesionale, și implicit al problemelor ce le pot însoți.

✓ Descoperi cele mai potrivite căi de resetare, atunci când accesezi universul protector de acasă.

 

Am auzit cu toții, deseori, expresia: “Când ajungi acasă, lasă la intrare problemele de la serviciu.”  Și invers: “Când ajungi la serviciu, lasă la intrare problemele de acasă”. Pentru majoritatea dintre noi, este dificil să lăsăm lucrurile care ne-au încărcat în mediul în care acestea s-au produs. De multe ori, acumulăm negativitate la serviciu și deversăm toate aceste lucruri atunci când ajungem acasă: suntem nervoși, agitați, și toate cad “pe capul” membrilor familiei.

De ce? Pentru că nu am reușit să gestionăm acele situații la serviciu, să le depresurizăm tot acolo, și am ales să o facem într-un mediu “safe”, care s-a obișnuit și nu amendează aceste comportamente ale noastre. Care sunt efectele acestor deversări, inundări ale teritoriilor emoționale ale altcuiva, și care este pericolul atunci când acestea se întâmplă în mod repetat?

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

Citeste mai mult


Compare