$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

02. Managementul greutății
Cât de important, dar și cât de complicat este să ai o greutate adecvată? Mecanismele greutății optime: mâncatul compulsiv…

02. Managementul greutății
Cât de important, dar și cât de complicat este să ai o greutate adecvată? Mecanismele greutății optime: mâncatul compulsiv…


Ce iei cu tine? ✓ Afli care este starea ta actuală, din punctul de vedere al greutății și funcționalității propriului tău me

Ce iei cu tine?

✓ Afli care este starea ta actuală, din punctul de vedere al greutății și funcționalității propriului tău metabolism, printr-un sistem complex de măsurare individuală: apă, oase, mușchi, grăsime.

✓ Ai acces la cea mai titrată metodă din România, ce adresează managementul greutății: MetodaDoctorBălănică.

✓ Înțelegi cum poți să generezi echilibru între nutrienții care duc la un metabolism funcțional, greutatea optimă, aspectul dorit și, implicit, starea de sănătate.

✓ Înțelegi ce înseamnă să utilizezi versatil “mașina metabolismului uman”: Accelerația: Vitaminele și mineralele, Motorul: Proteinele au rolul de a arde combustibil pentru a fi metabolizate, Combustibil principal: Glucidele au rol energetic primar, Combustibil secundar: Grăsimile sunt combustibilul secundar, au rol energetic.

 

Știai că 70% dintre bolile de care suferă și sfârșesc românii se datorează modului de viață? Cu cât ai mai multă grăsime, ești mai bătrân; cu cât ai o proporție optimă de mușchi și apă, ești mai tânăr și mai sănătos. Totodată, excesul de grăsime predispune la toate bolile metabolice și nu numai, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială, boala de reflux, boli vasculare și chiar cancer.

Suntem asaltați de diete de tot felul, clasice sau actuale. Dar nici o dietă nu ne va aduce și menține în echilibru, ci un stil nou de viață, bazat pe o metodă ce respectă și personalizează atât prevenția, cât și intervenția. Dar, cel mai important, respectând metoda, nu mai revii la greutatea inițială. Este foarte simplu de urmat, nu trebuie să măsori porții, calorii, ci ajungi să îți echilibrezi metabolismul, fiind un proiect pe termen lung. Nu ai probleme cu greutatea? Prevenția este mai ieftină pentru fiecare, atât din punct de vedere fizic, emoțional, cât și financiar!

Acceseaza programul de management al greutatii printr-o metoda certificata care si-a dovedit eficienta in timp. Metoda cuprinde 4 piloni:

  1. Nutritie si managementul greutatii– prin actiunea nutrigenomica a nutrientului, particularitatea acestui pilon fiind faptul ca am reusit sa structurez meniul si etapele fara a fi nevoie de a masura portii si calorii.
  2. Miscarea functionala si managementul posturii– o forma de miscare care sa poata fi abordata de un obez, fara a afecta articulatiile si starea de sanatate.
  3. Managementul stresului si al mancatului compulsiv- cum facem fata compulsiilor alimentare, mancatului fara foame si cum taiem legatura dintre mancare si emotie.
  4. Integrarea in grupul social din care facem parte- socializarea fiind importanta atat pentru sanatate cat si pentru cresterea sperantei de viata.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare