$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

06. Consiliere online-Mentalitatea abundenței
Cum definești abundența, dincolo de suma de bani pe care o ai în cont? Care este setul tău de convingeri care te pot plasa în…

06. Consiliere online-Mentalitatea abundenței
Cum definești abundența, dincolo de suma de bani pe care o ai în cont? Care este setul tău de convingeri care te pot plasa în…


Ce iei cu tine?Exersarea convingerilor personale: îți identifici convingerile legate de abund

Ce iei cu tine?

Exersarea convingerilor personale: îți identifici convingerile legate de abundență, obții claritate legată de credințele tale nerostite, legate de ce “poți, știi, meriți”, legate de bani.

Schimbarea convingerilor personale: dobândești un instrument practic prin care îți poți transforma convingerile limitative în convingeri potențatoare.

Congruența credințe – acțiuni: îți planifici acele acțiuni congruente cu convingerile și emoțiile tale referitoare la abundență.

Obiectiv financiar: îți stabilești un obiectiv financiar și ai planul tău de acțiune pentru a-l atinge.

Abundența este mult mai mult decât suma de bani dintr-un cont, este puterea de a vedea resursele, oportunitățile și soluțiile din interiorul și din exteriorul nostru.

O călătorie de explorare în mentalitatea abundenței te poartă către descoperirea motivațiilor (ce valorizezi, ce te motivează financiar) și a potențialului tău (cum îl poți utiliza activ și cum este influențat de credințele tale și de resursele financiare).

Vei învăța să depășești blocajele (piedicile în drumul tău către abundență), cum să atragi abundența (îți creezi un set de convingeri interioare și un mediu exterior propice abundenței) și cum să-ți definești misiunea personală în acest sens.

Vrei să explorezi “realitatea ta interioară”, convingerile și valorile tale legate de abundență? Să îți analizezi gândurile și emoțiile, întrebându-te cum te poți ajuta să te concentrezi mai mult pe bunăstare? Vei descoperi cum modul în care tu crezi că “știi, poți și meriți” abundența îți poate influența realitatea!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare