$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

35. Consiliere online-Motivații în cuplu/echipă
Ce ne motivează natural și cum ne putem dezvolta împreună? …

35. Consiliere online-Motivații în cuplu/echipă
Ce ne motivează natural și cum ne putem dezvolta împreună? …


Ce iei cu tine? ✓ „Profilul motivațional” comun. ✓ Relația motivațiilor individuale cu “taskurile” voastre comune.

Ce iei cu tine?

✓ „Profilul motivațional” comun.

✓ Relația motivațiilor individuale cu “taskurile” voastre comune.

✓ Înțelegi ce-l motivează pe cel de lângă tine.

✓ Acordarea propriilor motivații cu diversele decizii, proiecte, activități din viața de cuplu/echipă.

* Experiență de autodescoperire prin intermediul celui mai puternic instrument psihologic de identificare a valorilor individuale: Life Journey Map™.

Suntem o echipă/un cuplu, și ne-am întrebat tot timpul care sunt lucrurile pe care le avem în comun. Și mai mult decât atât, care sunt direcțiile în care ne putem dezvolta, „crește” natural, împreună? În orice cuplu/echipă funcțional/ă există obiective, sarcini, acțiuni comune, într-un cuvânt, lucruri care trebuie să se întâmple, ca relația să meargă înainte. Ce putem face împreună dintre acestea și ce separat?

Banda noastra comună de valori: cele 7 valori care definesc cultura echipei/cuplului, adică “vârful de lance”, este cea care dă norma de funcționare a noastră, ca întreg.

O echipă/un cuplu poate avea un nivel mare, moderat sau scăzut de cooperare. Cooperarea înseamnă bazinul de valori comune tuturor membrilor, care îmi arată preferința de a acționa și aborda situațiile, într-un mod nechestionabil, de către toți membrii.

Cu siguranță, nu suntem identici. Suntem „motorizați” la nivel interior de lucruri comune, dar și de motivații diferite, de la individ la individ. Prin urmare, sunt lucruri care ne apropie, dar și lucruri care ne separă. Descoperindu-le, vom afla ce aducem în comun în ecuația echipei/cuplului, dar și ce ne diferențiază, pentru a ne asigura că „tragem” împreună în aceeași direcție, a binelui comun!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare