$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

12. Obiecte cu povești: Gravura în sticlă
Cum ar putea un obiect din sticlă, făcut chiar de tine, să spună o poveste celorlalți? O poveste creată de tine și copilul…

12. Obiecte cu povești: Gravura în sticlă
Cum ar putea un obiect din sticlă, făcut chiar de tine, să spună o poveste celorlalți? O poveste creată de tine și copilul…


Ce iei cu tine? ✓ O tehnică creativă, descoperind, împreună cu copilul tău, o nouă dimensiune a legăturii dintre voi. ✓

Ce iei cu tine?

✓ O tehnică creativă, descoperind, împreună cu copilul tău, o nouă dimensiune a legăturii dintre voi.

✓ O nouă gândire, compozițională, ce îți schimbă percepția asupra unor obiecte comune.

✓ Dezvoltarea creativității, printr-o metodă rară, la care puțini au acces.

✓ Un obiect sau un set de obiecte din sticlă personalizate, ce vor primi statutul de unicat, datorită intervenției voastre.

 

Sticla este un material comun, prezent în jurul nostru sub diverse forme, cu care ne intersectăm, inevitabil, în viața cotidiană. De-a lungul timpului, oamenii au folosit sticla sub diverse pretexte, în unele cazuri simțind nevoia să își pună amprenta personală asupra ei. Tehnica gravurii, o fuziune între desen și sculptură, este o metodă cu totul aparte și puțin cunoscută, de a obține imagini splendide sau texte pe suprafața fragilă a sticlei.

Gravura te învață să îți transpui ideile, vizual, pe suprafața unui obiect de sticlă. Vei privi ulterior acel obiect nu doar ca pe lucru comun și necesar vieții cotidiene, ci ca pe un „amuletă” a emoțiilor și a gândurilor tale.  Intră, alături de copilul tău, în atelierul unui gravor și învățați să folosiți sticla ca pe un martor al unicității relației voastre. Veți intra în contact cu materialele și instrumentele specifice, veți înțelege și vă veți însuși tainele unei tehnici unice!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare