$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

25. Consiliere online-Părinte între generații
Ești „captiv” între două generații: copiii și părinții tăi! Modelul tău de părinte poartă amprenta părinților tăi? Cum mediez…

25. Consiliere online-Părinte între generații
Ești „captiv” între două generații: copiii și părinții tăi! Modelul tău de părinte poartă amprenta părinților tăi? Cum mediez…


Ce iei cu tine? ✓ Îți accepți locul și rolul din familia ta de origine. ✓ Renunți la căutarea aprobării sau a “rebeliu

Ce iei cu tine?

✓ Îți accepți locul și rolul din familia ta de origine.

✓ Renunți la căutarea aprobării sau a “rebeliunii fără cauză” și îți asumi identitatea de Adult.

✓ Înveți să îți exprimi recunoștința pentru tot ceea ce ți-au dăruit părinții tăi, apreciind darurile acestora pentru tine.

✓ Ca Adult, înțelegi modul diferit în care ei au fost crescuți și educați, si lași în urmă mesajele toxice din scenariul tău de familie, pentru a nu le transmite mai departe copiilor tăi.

✓ Înveți cele 4 componente ale unei relații vii de familie – a da și a primi, a cere și a refuza.

✓ Îți onorezi propria ta familie (aflată în stadiul de dorință sau de realitate). Dai timp și energie intenției de a o consolida.

 

Crezi în Familie și îți propui să ai una armonioasă? Uneori te apasă tensiunea din întâlnirile tale “de familie”? Te surprinzi uneori reacționând cu partenerul de cuplu sau cu copiii la fel ca unul dintre părinții tăi (deși ți-ai spus că tu nu vei face așa niciodată)? Uneori ți se pare că nu poți să fii tu însuți în familia ta?

Atunci când nu avem liniște și limite în relația cu părinții noștri, ne auto-sabotăm posibilitatea de a avea o familie împlinită, împreună cu partenerul de cuplu și copiii noștri. Dar vestea bună este că niciodată nu e prea târziu pentru a ne aduce contribuția noastră de armonie în relațiile de familie.

Îți propunem să iei parte la un atelier în cadrul căruia vei avea șansa de a reflecta asupra uneia dintre cele mai importante relații din viața ta- relația cu părinții: intensă, rareori lină, cu multă iubire și, deseori, cu multe tensiuni. Vei descoperi cum îmbunătățirea legăturii cu proprii părinți (în viață sau care trăiesc în sufletul tău) poate fi cheia ce deschide ultima poartă către devenirea ta ca adult, și către familia ta împlinită.

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare