$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

21. Părinți și copii – cooperare prin joc
Cum să te conectezi cu propriul tău copil? Cum să câștigi, prin joacă, încrederea lui…

21. Părinți și copii – cooperare prin joc
Cum să te conectezi cu propriul tău copil? Cum să câștigi, prin joacă, încrederea lui…


Ce iei cu tine? ✓ Te deschizi față de copilul tău cu onestitate și sensibilitate, oferind siguranță acestuia pentru a face la

Ce iei cu tine?

✓ Te deschizi față de copilul tău cu onestitate și sensibilitate, oferind siguranță acestuia pentru a face la fel; apar astfel premisele pentru a cultiva și crește încrederea în sine și în relație.

✓ Lucrați împreună, va susțineti, împărtășiți emoții și formați o echipă.

✓ Înveți să asculți nevoile și dorințele reale ale copilului tău, să îi oferi înțelegerea, căldura și suportul ca el să descopere lumea prin forțe proprii.

✓ Regăsești cu bucurie, cu ajutorul copilului tău, inocența și bucuria de a trăi din plin.

 

“Fii atent”, “liniștește-te”, “dacă vrei, poți”, “ce ai?”, “de ce nu mă asculți?”. Oare de câte ori nu ai spus aceste cuvinte copilului tău, și chiar i-ai oferit mijloace prin care să fie mai atent, liniștit, să reușească în ceea ce-și propune sau să fie în stare să asculte?
Copiii au tot interesul să le fie bine, să fie capabili, să fie atenți și să asculte, însă, de prea multe ori, nu știu cum să o facă. Educația lor include, de cele mai multe ori, doar dezvoltarea de abilități cognitive, de deprindere a limbajului, a numerelor și a simbolurilor. Fără o educație a inteligențelor emoționale, lumea lor interioară le rămâne necunoscută, la capriciul dorințelor și în imposibilitate de a-și stăpâni impulsurile, cu dificultăți de relaționare și de exprimare emoțională.

Ia parte, alături de copilul/copiii tăi, la un atelier ludic de cooperare, ce va facilita descoperirea de sine și cultivarea relațiilor copil-părinte prin joc, desen, dialog și bună dispoziție. Copiii și părinții vorbesc despre griji, bucurii, recunoștință, despre ceea ce îi face fericiți și curajoși. Își scriu scrisori, împărtășindu-și sentimentele, își fac cadouri create ad-hoc atunci când vorbim despre generozitate, învață să se asculte atunci când vorbesc, scriu și desenează despre dorințe și provocări!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare