$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

39. Consiliere online-Părinți și copii – limite sănătoase și gestionarea lor
Cum poți să pui limite adecvat și, în același timp, să păstrezi o relație apropiată cu copilul tău? Cum poți echilibra…

39. Consiliere online-Părinți și copii – limite sănătoase și gestionarea lor
Cum poți să pui limite adecvat și, în același timp, să păstrezi o relație apropiată cu copilul tău? Cum poți echilibra…


Ce iei cu tine? Rute de cooperare sustenabilă între voi: ✓ Ai mai multă claritate în legătură cu tipul de limite de care ar

Ce iei cu tine?

Rute de cooperare sustenabilă între voi:

✓ Ai mai multă claritate în legătură cu tipul de limite de care are nevoie copilul tău, în etapa de dezvoltare în care se află.

✓ Înțelegi ce te face pe tine să fii prea slab sau prea dur/autoritar, și impactul acestui dezechilibru asupra copilului tău.

✓ Primești informații despre importanța limitelor sănătoase și cum le poți implementa imediat, pentru a spori siguranța și stabilitatea emoțională a copilului tău.

✓ Te uiți la ce dificultăți ai avut, pe parcursul creșterii tale, cu limitele, înțelegerea și respectarea lor, în relațiile apropiate.

 

Deși venim dintr-o cultură în care unii dintre noi s-au întâlnit cu violența sau cu absența fizică și/sau emoțională a unuia dintre părinți, în relația cu proprii copii ne dorim să facem lucrurile diferit, să nu transmitem ceea ce am primit sau a lipsit din relația cu părinții noștri. Uneori, propriile suferințe ne împiedică să vedem clar când e nevoie să stabilim limite și până unde să le ducem.

Uneori, nu e clar nici beneficiul pe care îl aduc limitele, pentru stabilitatea și dezvoltarea copilului. Vom identifica împreună ce anume ne împiedică să fim fermi sau ce ne face să aducem prea multă duritate în relație cu copilul. Vom vorbi despre chestiunile minore în care merită să punem limite, ce “bătălii” să purtăm cu copilul nostru, și cum să ne aducem pe noi și nevoile noastre în spațiul relației cu acesta.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare