$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

36. Consiliere online-Preocupări de cuplu/echipă
Care sunt schimbările pe care le putem face în cuplu/echipă, pentru a ne atinge potențialul? Care sunt preocupările/piedicile…

36. Consiliere online-Preocupări de cuplu/echipă
Care sunt schimbările pe care le putem face în cuplu/echipă, pentru a ne atinge potențialul? Care sunt preocupările/piedicile…


Ce iei cu tine? ✓ Veți cunoaște valorile principale de preocupare ale celor din cuplu/echipă. ✓ Veți extrage și asocia com

Ce iei cu tine?

✓ Veți cunoaște valorile principale de preocupare ale celor din cuplu/echipă.

✓ Veți extrage și asocia comportamente „neecologice” acestor valori, înțelegând astfel de unde provin și de ce sunt prezente în relația voastră.

✓ Veți face un top al acestor acțiuni „neecologice” și al efectelor în relație.

✓ Parcurgeți împreună primii pași către a vă atinge potențialul: la ce renunț prima dată, cum o fac, beneficiind de suportul celuilalt/celorlalți.

 

* Experiență de autodescoperire prin intermediul celui mai puternic instrument psihologic de identificare a valorilor individuale: Life Journey Map™.

„If you find yourself in a hole, stop digging”- Will Rogers

În echipă sau în cuplu, se „aruncă” în permanență comportamente, ce izvorăsc din setul de valori individual, al fiecăruia dintre membri. Fie că vorbim despre climatul personal sau cel organizațional, aceste acțiuni au o anumită “amprentă de carbon”: ecologia propriului sistem în relație cu mediul și cu cei cu care împărțim același climat.

Așadar, comportamentele pot fi atât „ecologice”, cu impact pozitiv asupra echipei/cuplului, cât și „neecologice”. Acestea din urmă sunt cele care încalcă teritoriul de exprimare al partenerului. Și, pentru că lipsa de ecologie duce la lipsa de sustenabilitate, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, „sistemul” va suferi blocaje, va elimina tot ce dăunează dinamicii sănătoase în doi sau în echipă.

Aceste comportamente „neecologice” își au rădăcina în valorile individuale de preocupare, cele care se reflectă nefericit în limbajul și comportamentul fiecăruia dintre noi, declanșatoare de emoții negative. Dacă cuplul/echipa reușește să își identifice și să elimine cu succes o parte dintre aceste comportamente, relația va trece printr-un proces de „igienizare”, cu efecte pozitive, pe termen lung.

Care sunt piedicile în calea funcționării echipei/cuplului tău?

 

Citeste mai mult


Compare