$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

08. Consiliere online-Relațiile toxice
Relațiile cu anumite persoane te încarcă negativ, te afectează pe moment, sau, mai grav, pe termen lung? Despre efectele…

08. Consiliere online-Relațiile toxice
Relațiile cu anumite persoane te încarcă negativ, te afectează pe moment, sau, mai grav, pe termen lung? Despre efectele…


Ce iei cu tine? ✓ “Curățenia relațională”- te ajutăm să îți identifici predispoziția pentru unul dintre roluri, care su

Ce iei cu tine?

✓ “Curățenia relațională”- te ajutăm să îți identifici predispoziția pentru unul dintre roluri, care sunt relațiile toxice și metodele practice de a le îmbunătăți.

✓ Înveți cum poți preveni și gestiona conflictele printr-o relaționare eficientă.

✓ Îți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc psihologic” și o poți contracara.

 

 

Uneori, anumite relații pot deveni cu ușurință toxice, afectându-ți starea emoțională și eficacitatea, iar pe termen lung, chiar sănătatea. Sunt acele conflicte care se tot repetă și întotdeauna sfârșesc cu o stare de spirit negativă pentru toți cei implicați.

Aceste relații se numesc ”jocuri psihologice” și specialiștii spun că, din păcate, sunt cele mai frecvente modalități de interacțiune umană. Jocurile psihologice sunt acele interacțiuni umane în care îți asumi un rol de Salvator, Persecutor sau Victimă.

Dar există și o veste bună – poți deveni conștient de aceste relații și poți folosi energia
“jocurilor psihologice” într-un scop creativ și benefic. Cum? Identificându-ți calitățile, dar și zonele tale “de umbră” (auto-cunoaștere), înțelegându-ți predispoziția către rolurile de Salvator, Victimă sau Persecutor (conștientizare), aflând ce nevoi ai pentru a te simți împlinit într-o relație (nevoi relaționale), înțelegând ce te motivează și ce te demotivează într-o relație (motivare), evaluând calitatea relațiilor tale și găsind metode practice de a le îmbunătăți (auto-evaluare).

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare