$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

56. Consiliere online – Schimbarea, o certitudine
Cum te raportezi în fața schimbărilor din viața ta (nou rol acasă sau la job, proiecte și responsabilități noi etc.)? Care…

56. Consiliere online – Schimbarea, o certitudine
Cum te raportezi în fața schimbărilor din viața ta (nou rol acasă sau la job, proiecte și responsabilități noi etc.)? Care…


Ce iei cu tine? ✓ Găsești noi modalități de a transforma provocările schimbărilor în oportunități benefice pentru tine.

Ce iei cu tine?

✓ Găsești noi modalități de a transforma provocările schimbărilor în oportunități benefice pentru tine.

✓ Îți crești gradul de adaptabilitate în orice cadru de noutate, în așa fel încât schimbarea să nu fie percepută ca fiind traumatizantă.

✓ Înveţi să îţi gestionezi stările de nesiguranță și slăbiciune, astfel încât să evaluezi altfel lucrurile și să lași loc de o nouă perspectivă.

 

Schimbarea e singura constantă, pe parcursul vieții, și vine adesea sub formă de oportunitate. De multe ori însă, nu o vedem sub această formă. Ni se pare că totul se schimbă în jur prea repede, că nimic nu mai e la fel, că nu mai știm cum să ne raportăm la lucrurile din jurul nostru. Sau poate ne dorim să facem anumite schimbări, dar nu știm cum. Când refuzăm sau evităm schimbarea, din motive de frică, neîncredere, lipsă de viziune, aceasta se transformă într-un sabotor, căruia nu-i putem face față singuri.

Capacitatea de a te concentra pe lucrurile pe care le ai de schimbat la tine până reușești, într-adevăr, să le schimbi, este unul dintre puținele lucruri care diferențiază oamenii de succes de oamenii obișnuiți.

Fii parte la un context de autodezvoltare special, de conștientizare a faptului că nu ești cu nimic mai prejos decât oamenii care obțin rezultate semnificative în viața lor și în procesul de „creștere” personală. Doar decizia de a se schimba, de a face lucrurile care trebuie făcute pentru a reuși, de a stabili obiective și de a-și urma un vis, este singura diferență dintre oameni.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

Citeste mai mult


Compare