$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

20. Social Media Photoshoot
Știi că o imagine face cât… multe cuvinte. Ți-ai dori să ai imagini cu tine realizate de un profesionist, pe rețelele tale…

20. Social Media Photoshoot
Știi că o imagine face cât… multe cuvinte. Ți-ai dori să ai imagini cu tine realizate de un profesionist, pe rețelele tale…


Ce iei cu tine? ✓ Șansa de a te întâlni cu un specialist în fotografie, chiar în clădirea în care lucrezi, ce te va ajuta să

Ce iei cu tine?

✓ Șansa de a te întâlni cu un specialist în fotografie, chiar în clădirea în care lucrezi, ce te va ajuta să îți înlocuiești selfie-urile realizate cu telefonul, cu fotografii noi, profesioniste.

✓ În doar câteva minute, vei obține un portofolliu versatil de imagini.

✓ „Tu în imagini”- esența a ceea ce ești cu adevărat.

 

„O serie de experimente desfășurate de Janine Willis și Alexander Todorov, psihologi ai Universității Princeton, dezvăluie că este necesară o zecime de secundă pentru a-ți forma o părere despre o persoană străină, doar uitându-te la figura acesteia, iar această impresie nu se va schimba în mod radical, chiar dacă studiezi figura respectivă în continuare, pentru mai mult timp (va spori doar încrederea în judecata instinctuală de la început)” – Association for Psychological Science.

„Prima impresie e și ultima” este o expresie mai relevantă acum ca oricând, într-o epocă din ce în ce mai… digitală, în care social media (Instagram, Facebook, LinkedIn și multe altele) a devenit o forță dominantă.

Atenția este redusă la nivelul câtorva secunde, ce devin astfel esențiale. Și, pentru că prima interacțiune are loc, într-o mare măsură, în mediul online, fotografia de profil de pe rețelele tale de socializare devine principala interfață de evaluare primară!

Alocă-ți 10 minute pentru o întâlnire ce poate schimba radical (în mod pozitiv) modul în care ești perceput online, și transformă conturile tale de social media în aliați de încredere!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare