$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

61. Consiliere online- Un nou mindset: „Eu pot”
Ai uneori dificultăți în a te mobiliza să faci ceea ce îți propui? Cum îți poți antrena mintea pentru a lucra în favoarea ta…

61. Consiliere online- Un nou mindset: „Eu pot”
Ai uneori dificultăți în a te mobiliza să faci ceea ce îți propui? Cum îți poți antrena mintea pentru a lucra în favoarea ta…


Ce iei cu tine? ✓ Afli cum îţi poţi mobiliza întregul potenţial al minţii, activând resursele interioare. ✓ Înveţi să

Ce iei cu tine?

✓ Afli cum îţi poţi mobiliza întregul potenţial al minţii, activând resursele interioare.

✓ Înveţi să îți facilitezi auto-programarea pentru reuşită.

✓ Îţi influenţezi propriul comportament spre starea de bine dorită.

 

În ultima vreme, nu mai ai capacitatea de a transforma dorinţele în acţiuni, de a depăşi obstacolele, de a-ţi stabili prioritățile personale. Perspectivele față de viață și de ceilalți nu sunt dintre cele mai fericite. Simți că ai nevoie să tratezi cu mai mult optimism relațiile cu cei apropiați, dar îți este greu să exprimi clar ceea ce vrei de la ceilalți.

De cele mai multe ori, dorința pentru o viață mai bună nu este suficientă pentru a putea face o schimbare.

Este nevoie să lucrezi cu propria minte pentru a transforma ceva în comportament. Puterea minţii tale poate merge mai departe decât crezi, iar creierul este mai complicat decât te gândeşti. Cu toate acestea, s-ar putea să fii surprins de cât de mult control ai!

Te invităm să devii complet prezent, să te conectezi la trupul şi la mintea ta şi să creezi, în mod conştient, viaţa. Fiecare dintre noi poate cultiva această magie şi se poate antrena pentru dezvoltarea acestor „muşchi” ai minții. Cu o minte antrenată, poți obține ușor concentrarea de care ai nevoie ca să îți îndeplinești visurile, schimbându-ți starea psihică generală.

Analizează-te în toată complexitatea ta, explorează-ți punctele slabe şi pe cele tari, descoperind puterea extremelor care, împreună, fac ca posibilităţile să fie infinite!

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare