$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

13. Campanie de preventie- Hidratarea și antiageing-ul de interior
Auzi tot timpul că hidratarea este importantă. Care este, cu adevărat, rolul apei în organismul tău și cum te hidratezi…

13. Campanie de preventie- Hidratarea și antiageing-ul de interior
Auzi tot timpul că hidratarea este importantă. Care este, cu adevărat, rolul apei în organismul tău și cum te hidratezi…


Ce iei cu tine? ✓ Înveți să utilizezi activ, într-un mod echilibrat, conceptele legate de hidratare, care au impact în prevenț

Ce iei cu tine?

✓ Înveți să utilizezi activ, într-un mod echilibrat, conceptele legate de hidratare, care au impact în prevenția și terapia celulitei sau în retenția de apă.

✓ Identifici nivelul de hidratare la nivel individual, printr-un sistem de scanare corporală.

✓ Știi cum trebuie să folosești apa pentru a arde calorii în regimul de slăbire (și nu ca substitut alimentar sau pentru a liniști apetitul).

✓ Acces la un set complex de informații medicale despre cum și de ce raportul apă/grăsime este unul fundamental pentru echilibrul corporal și despre cum obții proporția optimă de apă prin alimentație, nu doar prin consumul efectiv de apă.

 

 

Cu toții ne dorim să arătăm bine, să fim tineri și, pentru asta, investim de multe ori în aspectul nostru exterior, dar uităm cum ’’arată’’ corpul nostru pe interior, pentru că interiorul nu este vizibil.

Legat de apă și de consumul acesteia, există multe mituri pe care le auzim zilnic. Ce nu auzim și este mai puțin știut este faptul că există o strânsă legătură între raportul dintre apă și grăsime și tinerețea organelor interne.

Antiageing-ul de interior presupune găsirea proporțiilor corecte, în special între apă și grăsime, în “poțiunea” numită corpul uman. Apa este esențială în cazul proceselor de digestie, asimilare, eliminare și îndepărtare a produșilor rezultați în urma metabolismului. Tot apa joacă un rol important în metabolizarea și transportul diverșilor nutrienți cum ar fi: vitaminele, mineralele, hidrații de carbon și oxigenul.

Care este cantitatea de apă pe care ar trebui să o consum în fiecare zi? Când trebuie să mă hidratez? Vreau să slăbesc, e bine să beau multă apă? Răspunsurile la aceste întrebări îți vor fi de ajutor în a descoperi secretele hidratării “ca la carte”.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare