$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

29. Self-Defence
Desi este o chestiune pe care putini dintre noi ne gandim sa o luam in calcul, viata de zi cu zi ne poate pune in situatii mai…

29. Self-Defence
Desi este o chestiune pe care putini dintre noi ne gandim sa o luam in calcul, viata de zi cu zi ne poate pune in situatii mai…


Ce iei cu tine?

  • O serie de tehnici de auto-aparare care te pot ajuta in momente critice
  • O mai mare siguranta de

Ce iei cu tine?

  • O serie de tehnici de auto-aparare care te pot ajuta in momente critice
  • O mai mare siguranta de sine pentru astfel de situatii
  • Un tonus fizic mai bun si increderea ca poti face fata situatiilor de agresiune
  • O serie de exercitii pe care le poti transforma intr-o practica saptamanala ca antrenament

 

Primul lucru pe care ar trebui sa il avem in minte este ca preventia este cea mai buna tehnica de auto-aparare. Atacatorii, indiferent de intentii sunt mai degraba interesati de persoanele care se expun prin atitudine sau prin mediile pe care le frecventeaza, si devin astfel vulnerabile.  De aceea, ideea de a avea in minte cateva reguli de siguranta este un prim pas. Fiti atenti tot timpul la spatiul inconjurator, locurile de parcare, orele si traseele de deplasare, s.a.

Evitati cat de mult confruntarea, si, tineti minte ca orice obiect sau suma de bani care poate atrage atentia cuiva, valoreaza infinit mai putin decat integritatea voastra.

Totusi, daca ajungeti in situatia in care violenta este de neevitat si este nevoie sa te aperi, este bine sa stii dinainte cum sa actionezi impotriva cuiva mai mare si mai puternic decat tine.

Te invitam sa fii parte la un program in care, cu ajutorul unui sportiv profesionist, campion mondial in MMA (Mixed Martial Arts) vei deprinde cateva tehnici eficiente de auto-aparare, atunci cand dialogul este inlocuit de violenta.

Vei invata cum sa te aperi si ce tehnici sa aplici tinand cont de pozitia atacatorului si de modul in care acesta actioneaza. In situatiile critice de auto-aparare exista doar 2 lucruri: esti lovit, tu sau agresorul.

Vei stii care sunt cele mai eficiente parti ale corpului asupra carora poti sa ripostezi, in cele cateva secunde, inainte ca atacatorul sa preia controlul. Poti sa inveti cum sa iti utilizezi greutatea propriului corp, membrele si viteza, ca sa iesi dintr-o astfel de situatie. Mai mult, ai la dispozitie o sala perfect  echipata si un campion care iti poate impartasi din tehnicile sale de lupta.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare