$ USD
 • Dollar (USD)
 • Euro (EUR)

34. Miscare la Indemana- de pe Scaun in Picioare!-
Doar 7,5% din populatia Romaniei face sport in mod constant! Ca tara, ne aflam pe penultimul loc in Europa, iar 60% din populatie…

34. Miscare la Indemana- de pe Scaun in Picioare!-
Doar 7,5% din populatia Romaniei face sport in mod constant! Ca tara, ne aflam pe penultimul loc in Europa, iar 60% din populatie…


Ce iei cu tine?

 • Simplitate si Accesibilitate- Ai acces la un sistem dedicat de a face miscare, gandit si ajustat la rutinele tale zilnice.

Ce iei cu tine?

 • Simplitate si Accesibilitate– Ai acces la un sistem dedicat de a face miscare, gandit si ajustat la rutinele tale zilnice.
 • Accesibilitate- Constructia de seturi de exercitii abordabile, orientate catre mobilitate si functionalitate VS performanta si rezultate greu de atins
 • Mobilitate fizica- Un corp functional care NU mai raspunde cu durere sau restrictii, celor mai frecvente activitati zilnice: urcatul/coboratul scarilor, trecerile bruste din sezut pe scaun la miscare activa, ridicarea si/sau aplecarea dupa obiecte, “legarea” incaltamintei, ridicarea dimineata din pat, pozitia coloanei la sarcini repetitive: cararea plaselor de cumparaturi, utilizarea aspiratorului, calcarea hainelor, s.a
 • Sanatate- Dupa cateva luni, sistemul tau cardiovascular intra intr-o etapa de adaptare, iar inima si plamanii “obosesc” mult mai greu. Vei putea observa de asemenea, o imbunatatire a profilului tau de colesterol.
 • Schimbari hormonale- Pe masura ce rutina de miscare este instalata treptat, corpul descarca endorfine, hormonul fericirii, facand ca miscarea sa devina o placere, nu o povara
 • Sanatate mentala- Prin cresterea nivelurilor de serotonina vei incepe ziua mult mai relaxat si dispozitia ta generala va fi una buna

Sport cu obiective de performanta sau miscare pentru a fi sanatosi? Nu trebuie sa cadem in capcana afirmatiei:  “exercitiile fizice sunt pentru a atinge obiective de performanta!”

Inainte de performantele fizice, mai importanta este mobilitatea corpului, starea functionala a muschilor si articulatiilor tale. Petrecem foarte mult timp pe scaunul de la birou sau pe cel din masina, si pare ca am uitat miscarile naturale care intretin biomecanica functionala a corpului nostru.

In starea noastra de bine, flexibilitatea joaca un rol mult mai important decat ne-am imagina: iti aduce libertate in miscarea, o mobilitate fara restrictii,  reduce durerile musculare, creste functionarea grupelor de muschi pentru o mai buna coordonare si balans, imbunatateste circulatia si previne diabetul, artrita sau problemele renale!

Putem face in asa fel incat miscarea sa nu fie o povara, ci, sa fie insotita de bucuria miscarii prin exercitii abordabile care sa iti aduca bucuria miscarii prin simplitate! Acest lucru te poate incuraja sa adopti foartre rapid o rutina a miscarii: 30 de minute, timp de 4 zile pe saptamana!

Cum? Simplu! Cu ajutorul terapeutilor nostri, iti propunem mai multe combinatii de exercitii care te vor ajuta sa iei in proprietate miscarea naturala a corpului tau! Putem face acest lucru in 2 moduri:

 1. On Site– Venim la tine la birou si facem impreuna aceste exercitii de 4 ori pe saptamana, in spatiul tau de birouri, fara o pregatire speciala sau echipamente adiacente necesare.
 2. Online- Facem impreuna aceste exercitii, insa, din confortul casei tale. Printr-o fereastra video, accesezi aceleasi seturi de exercitii, desfasurate live dupa un orar pe care il alegem impreuna, fie dimineata inainte de a-ti incepe ziua, fie seara sau in week-end.

Poti alege acum sa faci miscare intr-un cadru potrivit pentru tine, alaturi de prieteni, familie si specialisti care iti seteaza cadrul functional corect.

Incepe acum si intinereste mobilitatea corpului tau cu cel putin 10 ani!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare