$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

15. Ia-ți sănătatea în propriile mâini
Vrei să fii sănătos la orice vârstă. Când hotărăști asta însă, de unde începi, ce trebuie să știi și care sunt primele…

15. Ia-ți sănătatea în propriile mâini
Vrei să fii sănătos la orice vârstă. Când hotărăști asta însă, de unde începi, ce trebuie să știi și care sunt primele…


Ce iei cu tine? ✓ Descoperi, prin scanări și rezultate individuale, care este starea ta de sănătate actuală. ✓ Știi ce fa

Ce iei cu tine?

✓ Descoperi, prin scanări și rezultate individuale, care este starea ta de sănătate actuală.

✓ Știi ce faci bine și ce poți îmbunătăți, referitor la starea ta generală de sănătate, ca urmare a rezultatelor primite pe următoarele dimensiuni: cardiovascular, diabet, musculo-scheletal și sistem digestiv.

✓ Câștigi informații prețioase despre prevenție, adaptată predispozițiilor individuale.

✓ Afli cum trebuie să te hrănești și să faci mișcare.

✓ Înțelegi ce „unelte” ai la dispoziție pentru un management eficace al stresului, cu efecte directe în starea ta de sănătate.

✓ Descoperi „cheia” managementului mâncatului compulsiv, responsabil pentru atât de multe neplăceri.

 

Tu deții controlul asupra sănătații tale? Dacă ți-ai pus această întrebare, înseamnă că ai înțeles că trebuie schimbat ceva și că ești pregătit să te informezi pentru a face primul pas către un stil de viață sănătos. Ne naștem sănătoși și credem că acest lucru este un dat, ceva meritat și de la sine înțeles, pentru care nu trebuie să facem nimic. Dar este oare așa? Nu, în nici un caz nu este așa, iar sintagma românească ”doar n-o să mi se întâmple mie” este extrem de periculoasă.

Românii sunt din ce în ce mai bolnavi, iar statisticile nu ne avantajează: suntem, din nefericire, pe podium pentru incidența și mortalitatea prin orice formă de boală cronică! Atât din punct de vedere al adulților, cât și al copiilor, suntem în fruntea clasamentelor europene pentru: diabet, obezitate, hipertensiune arterială și cancer.

Hai să descoperim care este calea prin care tu poți fi printre primii care vor ”întoarce” statisticile și vor face primii pași către un stil de viață adaptat, care duce la controlul propriei stări de sănătate!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare