$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

63. Consiliere online- Ce te ține în echilibru?
Cum poți să îți aloci timp și pentru tine, în afară de familie și serviciu? Ți-ai dori să redescoperi bucuria micilor plăceri…

63. Consiliere online- Ce te ține în echilibru?
Cum poți să îți aloci timp și pentru tine, în afară de familie și serviciu? Ți-ai dori să redescoperi bucuria micilor plăceri…


Ce iei cu tine? ✓ (Re)descoperi care sunt micile activități care îți aduc un “boost” de energie. ✓ Înțelegi că ai ne

Ce iei cu tine?

✓ (Re)descoperi care sunt micile activități care îți aduc un “boost” de energie.

✓ Înțelegi că ai nevoie de un spațiu dedicat exclusiv ție: fizic, emoțional sau spiritual.

✓ Decizi cum poți introduce în agenda ta un nou context de relaxare.

✓ Înțelegi că, dozat corespunzător, timpul petrecut doar cu tine are efecte pozitive, atât în plan familial, cât și profesional.

 

“Simt că cea mai mare parte din timpul meu este înghițit de “îndatoririle” de la serviciu și cele de familie. Simt că nu mai am deloc timp pentru propriile mele plăceri. Dar care mai sunt acestea, de fapt?”

Este un dialog interior pe care poate îl recunoști, în care te regăsești și este o situație pe care nu știi cum să o gestionezi.

Știi că ar trebui să fie ceva mai mult decât obligațiile de serviciu și cele de acasă. Cum găsesc care sunt lucrurile care-mi aduc bucurie, însemnătate, și pot spune că mă fac să trăiesc o viață cu sens? Cum le descopăr și le aduc în viața mea, ca noi rutine de comportament? Răspunsurile la aceste întrebări mă vor ajuta să trăiesc un stil echilibrat de viață.

Pentru a intra în legătură cu terapeutul tău în camera de Consiliere Online, te rugam, programeaza-te prin formularul de pe site!

© Copyright TheWellbeingHUB

 

 

Citeste mai mult


Compare