$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

03. Consiliere online-Cultivarea rezilienței
Care sunt resursele tale interioare, prin care poți face față situațiilor de viață dificile? Despre dezvoltarea rezilienței…

03. Consiliere online-Cultivarea rezilienței
Care sunt resursele tale interioare, prin care poți face față situațiilor de viață dificile? Despre dezvoltarea rezilienței…


Ce iei cu tine? ✓ Conștientizarea și creșterea resurselor interioare, pentru a face față situațiilor de viață dificile.

Ce iei cu tine?

✓ Conștientizarea și creșterea resurselor interioare, pentru a face față situațiilor de viață dificile.

✓ Bucurie, prin întâlnirea spontaneității cu joaca.

✓ Deschidere către relații pozitive, sănătoase, bazate pe respect.

✓ Încredere în aptitudinile și abilitățile de care dispui și în cei care te susțin în acest demers.

 

Una dintre nevoile umane fundamentale este aceea de a fi în siguranță. De la prima până la ultima suflare, suntem în relație cu ceilalți. „Arhitectura” noastră biologică, emoțională și mentală se clădește, răspunde și se modifică permanent în interacțiune cu oamenii, cultura și mediul în care ne aflăm. Este cunoscut faptul că o legătură de atașament sigur, formată în copilărie cu persoanele semnificative din viața noastră, este necesară pentru o evoluție personală și profesională trainică, în tinerețe și la maturitate. De felul în care ne formăm, dezvoltăm și menținem relații sănătoase, depinde abilitatea noastră de a conștientiza și răspunde la stres într-o manieră optimă – reziliența!

Îți propunem să pătrunzi într-un spațiu de siguranță și încredere, pentru a explora obstacolele care apar în calea relațiilor pozitive, mutual benefice. De asemenea, să identifici factorii de stres care limitează și/sau împiedică dezvoltarea ta personală și relațională.

Cu ajutorul tehnicilor de psihodramă– practică inspirată din teatru, ce se bazează pe interacțiunea și creativitatea participanților-  ne vom focusa pe exersarea colaborării, a spontaneității și a jocului de rol, ca resurse personale și de grup, pentru creșterea rezilienței. Experiențele personale și de grup sunt apoi integrate prin dialog – sharing și feedback, prin exerciții de reflecție și practică ulterioară.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare