$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

23. Despre ascensiunea individuală, altfel
Cum te reconectezi cu tine însuți și cu cei de lânga tine? Ascensiune individuală… la propriu, dar și la figurat…

23. Despre ascensiunea individuală, altfel
Cum te reconectezi cu tine însuți și cu cei de lânga tine? Ascensiune individuală… la propriu, dar și la figurat…


Ce iei cu tine? ✓ Răgaz prețios în natură, în mișcare și în relație cu cei apropiați. ✓ Regăsirea echilibrului și a

Ce iei cu tine?

✓ Răgaz prețios în natură, în mișcare și în relație cu cei apropiați.

✓ Regăsirea echilibrului și a vitalității.

✓ Încântarea de a te întâlni cu înălțimile montane, peisajele deschise, aerul curat, efortul ascensiunii, prezența celorlalți.

✓ Explorarea limitelor fizice și mentale, în prezența și cu suportul celor apropiați.

 

Ascensiunea este o neasemuită și de nedescris bucurie a trupului și spiritului”–  Guido Rey

Ascensiunea pe care ți-o propunem presupune mai mult decât a participa la o drumeție, înseamnă crearea și participarea la un “timp special” în jurul focului sau la un ceai, un spațiu în care oamenii se redescoperă pe ei înșiși, dar și pe cei care îi însoțesc. Vei descoperi un ghid… altfel, ce vă va oferi timp și spațiu pentru a trăi din plin momentul prezent, oportunități pentru reconectare și claritate. Este șansa de a (re)crea și (re)clădi legăturile cu cei apropiați, o ocazie pentru a oferi și cere suport și încredere.

Participă, împreună cu copilul tău, la un antrenament, nu doar fizic, ci și mental, prin escaladă, ce oferă un spațiu de practică în siguranță a mișcării pe verticală, de înțelegere și deprindere a tehnicilor și exercițiilor specifice cățărării, și de explorare a obstacolelor mental-emoționale și relaționale ce apar în acest proces.

„Este dimineață și soarele abia a răsărit. Simțim cum ne încălzesc primele sale raze. Urcăm molcom prin pajiștea plină de flori presărate cu rouă. Tragem adânc în piept aerul proaspăt și răcoros. Facem o pauză pentru a prinde clipa cu privirea și cu inima. Este atât de frumos împrejur, iar cuvintele atât de sărace, de aceea păstrăm liniștea, deși privirea ”spune” totul. Ne continuăm ascensiunea în tihnă, atenți la fiecare pas, la simplitatea și frumosul momentului prezent…”

Întoarce-te în natură și revino la un fel de „a fi” mai benefic și mai semnificativ! Ia parte la o drumeție de o zi sau mai multe, cu înnoptat la cort, la cabană sau în refugii montane. Împreună cu familia ta, cu colegi, cu prieteni. Tu alegi!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare