$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

10. Consiliere online-Încrederea în sine
Care este drumul pe care trebuie să-l parcurgi, care sunt bornele pe care trebuie să le atingi, în călătoria către a fi un…

10. Consiliere online-Încrederea în sine
Care este drumul pe care trebuie să-l parcurgi, care sunt bornele pe care trebuie să le atingi, în călătoria către a fi un…


Ce iei cu tine? ✓ Acceptarea de sine, îți acorzi dreptul la imperfecțiune, îți înțelegi eșecurile și poți integra “lecț

Ce iei cu tine?

✓ Acceptarea de sine, îți acorzi dreptul la imperfecțiune, îți înțelegi eșecurile și poți integra “lecțiile” lor.

✓ O gândire “sănătoasă”, ai mai puține gânduri și comportamente “pe pilot automat”.

✓ Îți exersezi capacitatea de a fi Adult, atât în relație cu tine, cât și cu ceilalți.

✓ Înțelegi când accesezi pozițiile de Copil sau Părinte în relațiile cu ceilalți.

 

Încrederea în sine este punctul de plecare a oricărei călătorii de dezvoltare personală. Este fundamentul pentru o viață trăită frumos, deoarece, în lipsa lui, nu te poți bucura cu adevărat, indiferent de câte succese ai în exterior. Este un mod de a te privi pe tine cu respect, “ca și cum ai fi cel mai bun prieten al tău”. Să te apreciezi pentru calitățile și reușitele tale. Să îți înțelegi defectele și să îți admiți eșecurile, ca oportunități de învățare. Să te accepți, să te susții, să continui să crești.

Cum crezi că ai experimenta provocările vieții, dacă ai ști să te adaptezi mai ușor la schimbările inițiate de tine sau de ceilalți?

Cum îți dezvolți, așadar, stima de sine și influența? Cum să dobândești acces la calitățile tale (care sunt acestea, care sunt resursele tale profesionale), cum utilizezi activ potențialul tău și cum este acesta influențat de stima de sine? Cum te reconectezi cu propria recunoștință (capacitatea de a fi recunoscător pentru ceea ce există în viața ta)? Află toate aceste răspunsuri într-o experiență exploratorie unică!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare