$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

26. Consiliere online-Echilibru în doi
Care sunt ingredientele unei relații echilibrate de cuplu? Cum să (re)descoperi relația cu partenerul tău, cum definiți nevoi…

26. Consiliere online-Echilibru în doi
Care sunt ingredientele unei relații echilibrate de cuplu? Cum să (re)descoperi relația cu partenerul tău, cum definiți nevoi…


Ce iei cu tine? ✓ Îți explorezi nevoile și dorințele în cuplu și afli ce te motivează să fii împreună cu partenerul tău.

Ce iei cu tine?

✓ Îți explorezi nevoile și dorințele în cuplu și afli ce te motivează să fii împreună cu partenerul tău.

✓ Îți înțelegi limitele și cum poți echilibra nevoia de conectare emoțională cu cea de libertate.

✓ Știi să oferi, făra a aștepta ceva în schimb, ești receptiv la ceea ce ți se oferă.

✓ Găsești un limbaj comun de comunicare în cuplu, la care să rezonați amândoi.

✓ Curajul de a onora relația ta de cuplu.

 

Cum să (re)scrii ce îți dorești de la relația ta de cuplu? Care este propriul tău limbaj în această relație? Cum să echilibrați ipostaza de cuplu cu cea de părinți?

Uităm uneori că iubirea nu este suficientă… Avem nevoie să știm să relaționăm, să “îi vorbim celuilalt pe limba lui”, astfel încât să fim înțeleși și să ne înțelegem. În plus, într-o familie, pe lângă relația de cuplu, apare și relația de părinți, care, de multe ori, tinde să o sufoce pe cea de cuplu. Și astfel, uneori, presați de grijile zilnice, dublate de responsabilitatea creșterii copiilor, neglijăm spațiul de intimitate care ar trebui sa fie conținut de către relația de cuplu.

O relație armonioasă de cuplu ne oferă echilibru personal și energia de a reuși social, și întărește legătura cu copiii, inspirându-i și pe ei să aibă încredere în iubire. De aceea, te invităm la o întâlnire în care să ne reamintim că o relație fericită înseamnă două persoane fericite. Două individualități diferite, cu personalitățile, visele și valorile lor, care aleg să urmeze același drum, împreună!

 

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare