$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

49. Consiliere online- Cum să-ți construiești identitatea ta media!
Știu, ai auzit des asta: “NU ești în social media, nu exiști!”. O sintagmă, ca multe altele, care pare tocită de câte ori a…

49. Consiliere online- Cum să-ți construiești identitatea ta media!
Știu, ai auzit des asta: “NU ești în social media, nu exiști!”. O sintagmă, ca multe altele, care pare tocită de câte ori a…


Ce iei cu tine?

  • Claritate în ce privește ADN-ul tău, valorile tale, punctele tale unice de

Ce iei cu tine?

  • Claritate în ce privește ADN-ul tău, valorile tale, punctele tale unice de diferențiere, utile în construirea unei strategii și a unui plan media;
  • Un plan de acțiune ce va cuprinde: care sunt scopurile tale, ce tipuri de conținut pot ajuta cel mai bine, ce canale media, cum arată conținutul comunicării și cum “sună” aceasta, cât de des faci asta ș.a.
  • Consultanță pentru formarea și cristalizarea propriului stil, a propriei tale voci în spațiul media!

Ești un angajat care visează ca într-o bună zi să devină propriul său șef sau doar îți dorești să ieși din carapacea organizației și să ai propria ta voce? Ești freelancer, ai o profesie liberală și vrei să afle mai mulți posibili clienți despre tine sau ești antreprenor și îți dorești ca renumele tău să contribuie la dezvoltarea brandului afacerii tale? Atunci, ceea ce citești mai departe este pentu tine.

Indiferent de statutul socio-profesional pe care îl deținem sau la care aspirăm, fiecare dintre noi alegem să comunicăm lumii despre cine suntem, ce suntem, ce am făcut sau putem face.

Unora le iese mai bine, altora mai puțin bine. Fie că acum bați la ușile antreprenoriatului, activezi într-o organizație sau ești un specialist în căutarea unui job, ai nevoie să comunici! O faci deja, pe toate canalele pe care te exprimi!

Comunicarea verbală, cea din (social)media este purtătoare de valori și, uneori, spune despre noi mai multe decât ne-am propus noi inițial! Sau poate fi direcționată să vorbească mai clar și mai concis despre: expertiza noastră, cunoștințe, abilități, competențe, într-un “tone of voice” aliniat cu personalitatea, în congruență cu modul tău natural de a fi. Tu, cum comunici acum? În termeni argumentativi-raționali, demonstrativ, cult, cu emfază, doct, emoțional, ironic, arogant, reactiv-agresiv etc.?

Pentru că da, “tone of voice-ul” potențează sau diminuează conținutul comunicării!

Te invit alături de mine, într-o călătorie în lumea exprimării individuale cu sens, aliniată unor scopuri pe care acum le ai mai mult sau mai puțin clare! Putem lucra împreună la un plan pentru a contura mediatic identitatea, reputația ta, într-un mod onest, echilibrat!

Acest lucru te poate ajuta în prezent pentru a-ți crește vizibilitatea și influența în mediul în care activezi sau în compania unde lucrezi, pentru a profesionaliza comunicarea din (social)media, pentru a putea face ca expertiza ta să ajungă la cei care au nevoie de ea, pentru a-ți provoca limitele și a te dezvolta, pentru că portofoliul de competențe cel mai important nu este cel pe care îl deții, ci acela pe care ceilalți îl cunosc despre tine.

Pornim printr-o explorare inside-out, de la valorile tale, fibra ADN-ului tău, dar și outside-in, cum arată mediul căruia vrei să i te adresezi, ce scopuri ai și ce îți dorești să transmiți lumii!

Fă primul pas, scrie-ne și ia alături de tine o echipă de jurnaliști, psihologi care te pot ajuta să faci primii pași către identitatea ta media.

© Copyright TheWellbeingHUB

 

Citeste mai mult


Compare