$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

05. How to… Holiday!
Înveți de la un călător profesionist: cum alegi destinația, cum găsești bilete de avion la preț avantajos, care e cea mai pot…

05. How to… Holiday!
Înveți de la un călător profesionist: cum alegi destinația, cum găsești bilete de avion la preț avantajos, care e cea mai pot…


Ce iei cu tine?Organizare: Înveți cum să obții maximum din zilele de vacanță, relaționat cu bugetul de ca

Ce iei cu tine?

Organizare: Înveți cum să obții maximum din zilele de vacanță, relaționat cu bugetul de care dispui.

Do It Yourself: Înveți să organizezi din ce în ce mai bine o vacanță și să “vânezi” oferte excelente.

Tips and Tricks: Ponturi pentru a te organiza mai bine pentru cel mai așteptat moment din an.

 

“To travel is to live.” (Hans Christian Andersen)

Să călătorești este unul dintre cele mai speciale lucruri pe care le poți experimenta, de-a lungul vieții. Locuri noi, oameni noi, obiceiuri care îți erau total necunoscute, dar și o doză considerabilă de necunoscut, toate transformate, la întoarcerea din vacanță, în experiență de viață, dar și în nesfârșite subiecte de discuție cu prietenii – cum a fost, pe unde ați ajuns, ce v-a plăcut?

Nu e greu să călătorești. Și nici scump. Evident, este foarte important și modul în care știi să îți organizezi fiecare vacanță. De la biletele de avion, până la cazare, tururi, mâncăruri și experiențe pe care le încerci la fața locului. Plus o mulțime de ponturi și exerciții practice, care transformă vacanța ta obișnuită într-una inteligentă.

Vrei să descoperi care sunt cele mai eficiente moduri de organizare a vacanțelor? Odată învățate, acestea sunt ca mersul pe bicicletă, nu le mai uiți niciodată.

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare