$ USD
  • Dollar (USD)
  • Euro (EUR)

22. Escaladă în… doi
Cum să găsești noi modalități de a fi alături de copilul tău și a vă redescoperi reciproc? Prin… escaladă, măștile sociale…

22. Escaladă în… doi
Cum să găsești noi modalități de a fi alături de copilul tău și a vă redescoperi reciproc? Prin… escaladă, măștile sociale…


Ce iei cu tine? ✓ Timp:... neprețuit împreună, în mișcare, în relație. ✓ (Re)Conectare:... emoțională cu copilul și c

Ce iei cu tine?

✓ Timp:… neprețuit împreună, în mișcare, în relație.

✓ (Re)Conectare:… emoțională cu copilul și creșterea calității relației cu acesta.

✓ Educarea atenției, creșterea concentrării și dezvoltarea coordonării motrice.

✓ Bucuria regăsirii inocenţei de copil în celebrarea reușitelor personale și de familie.

✓ Încrederea în aptitudinile și abilitățile de care dispunem și în cei care ne susțin în acest demers.

✓ Susținerea adecvată a acțiunilor și efortului copilului, comunicarea corectă a încurajărilor, deprinderea și exersarea ascultării nevoilor și a mesajelor.

 

Pentru părinți și copii deopotrivă, escalada, fie în sală, fie în aer liber, este o provocare ce permite explorarea și depășirea limitelor fizice și mentale. Le oferă acestora șansa de a se cunoaște mai bine, pe sine și în relație, reprezintă timp prețios pentru a oferi și primi suportul celor apropiați și pentru a trăi împreună dificultățile și bucuriile procesului de învățare și evoluție.

Participă, împreună cu copilul tău, la un antrenament, nu doar fizic, ci și mental, prin escaladă, ce oferă un spațiu de practică în siguranță a mișcării pe verticală, de înțelegere și deprindere a tehnicilor și exercițiilor specifice cățărării, și de explorare a obstacolelor mental-emoționale și relaționale ce apar în acest proces.

Veți descoperi cum să explorați împreună limitele, într-o atmosferă sigură, de încredere. Veți învăța cum să faceți față, ca familie, temerilor și grijilor, având cățărarea ca pretext. În același timp însă, vă distrați, faceți mișcare și învățați să celebrați reușitele!

© Copyright TheWellbeingHUB

Citeste mai mult


Compare